LICENČNÍ ŘÍZENÍ – KA, SCM, SpSM, KFS SpSM a OFS SpSM

Dnem 02.03.2020 zahajujeme Licenční řízení k získání licence Klubová akademie, Sportovní centrum mládeže, Sportovní středisko mládeže, KFS Sportovní středisko mládeže a OFS Sportovní středisko mládeže.

Každý žadatel, o některou z výše uvedených licencí, nalezne na těchto webových stránkách aktuálně platná Pravidla pro Projekty na rozvoj talentované mládeže, Edice 2020 (Talentovaná mládež), základní informace a harmonogram licenčního řízení (Talentovaná mládež), a jsou zde dostupné také podklady nezbytné k žádosti (Dokumenty).

Žadatelem může být kterýkoliv aktivní členský klub Fotbalové asociace České republiky z.s. (FAČR) případně Ligové fotbalové asociace (LFA).

Kompletní podklady budou žadatelé předkládat pouze ELEKTRONICKY, a to prostřednictvím systému SAFE, určenému pro komunikaci mezi licenční administrativou a žadateli. Jediný dokument, který bude zaslán elektronicky prostřednictvím emailu je vyplněná Žádost o licenci, včetně požadované přílohy, na adresu uvedenou v základních informacích (Talentovaná mládež). Licenční administrativa na základě postoupené Žádosti v systému SAFE vytvoří žadateli Kartu klubu a zřídí přístupová práva, která budou následně zaslána osobám oprávněným zastupovat klub.