STATUTY MLÁDEŽE PRO KALENDÁŘNÍ ROK 2024

S ohledem na fakt, že se množí dotazy k řízení pro získání statutů mládeže pro kalendářní rok 2024, podáváme následující informace.

Řízení pro získání statutu Klubová Akademie resp. Sportovní centrum mládeže resp. Sportovní středisko mládeže Krajského fotbalového svazu resp. Sportovní středisko mládeže Okresního fotbalového svazu, podle Pravidel pro podporu talentované mládeže (dále jen Pravidla), pro kalendářní rok 2024 bude s největší pravděpodobností zahájeno ve druhé polovině října 2023. Základní informace a časový harmonogram, budou k dispozici na stránkách Klubových licencí www.clublicensing.cz a pokusíme se je také umístit na stránky FAČR www.fotbal.cz.

Pravidla aktuálně procházejí úpravami a budou-li na příštím zasedání Výkonného Výboru FAČR schválena, které je svoláno na začátek října 2023, bezodkladně je umístíme na stránky Klubových licencí. Pro informaci uvádíme, že navrhované změny podmínek jednotlivých statutů jsou pouze drobné. Většina podmínek v aktualizované verzi zůstává ve shodě s již nyní platnou verzí Pravidel, která je volně dostupná na stránkách Klubových licencí.